Osteopathie Enschede

Osteopathie Peter Overvoorde is gevestigd te Enschede. Peter Overvoorde is volledig gediplomeerd en heeft bewust gekozen voor osteopathie omdat zoveel mensen baat hebben bij deze behandelmethode.

Over osteopathie

Met osteopathie wordt het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam gestimuleerd. Daarbij worden geen apparaten of andere hulpmiddelen gebruikt. Een osteopathiebehandeling gebeurt alleen met de handen van de osteopaat. Ook hoeft het helemaal niet zo te zijn dat de behandeling plaatsvindt op de pijnplek zelf. Een osteopaat zoekt allereerst naar de oorzaak van de problemen.

Osteopathie Peter Overvoorde te Enschede

In de osteopathiepraktijk in Enschede komen veel mensen met chronische klachten waarvoor ze al menig doktersbezoek hebben afgelegd. Doordat een osteopaat met een andere blik naar lichamelijke problemen kijkt, wordt bij velen van hen de oorzaak gevonden en verholpen. Vaak gebeurt dat door een ander deel van het lichaam manueel te prikkelen. Het lichaam is immers een geheel, met verschillende systemen die elkaar beïnvloeden.

Veel voorkomende klachten die met osteopathie behandeld worden zijn:

  • Maag- en darmklachten
  • Rugpijn en nekklachten
  • Hoofdpijn
  • Chronische vermoeidheid
  • Klachten bij baby’s en kinderen

Uiteraard is deze opsomming bij lange na niet volledig. Een uitgebreider overzicht vindt u op de pagina Wanneer osteopathie

Consult door een ervaren osteopaat

Wilt u graag een oordeel over de behandelbaarheid van uw klachten? Een consult bij Osteopathie Peter Overvoorde in Enschede kan u duidelijkheid verschaffen. U krijgt dan een gedegen onderzoek, verricht door een geregistreerd en uiterst ervaren osteopaat. Met een reële kans dat osteopathie de uiteindelijke oplossing zal zijn voor uw lichamelijke problemen.

Osteopathie Peter Overvoorde