Overvoorde

Peter Overvoorde, geregistreerd osteopaat in Enschede, kan bogen op een jarenlange ervaring in de osteopathie. Met osteopathie wordt getracht de verstoorde balans in het lichaam te corrigeren, waarna het zelfherstellende vermogen van het lichaam zijn werk kan voortzetten. Vaak wordt daarbij een ander deel van het lichaam behandeld dan de pijn plek zelf.

Peter Overvoorde : osteopaat met fingerspitzengefühl

Een osteopaat werkt niet met medische apparatuur of medicijnen. Hij is geheel afhankelijk van hetgeen hij voelt en van de verbanden die hij legt vanuit zijn kennis en ervaring. Peter Overvoorde heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in zijn praktijk in Enschede. Daardoor heeft hij een fingerspitzengefühl ontwikkeld dat hem vaak helpt oorzaak en gevolg met elkaar te verbinden. Het lukt hem vaak het lichamelijke probleem op te lossen door een milde manuele behandeling.

Ervaring speelt een grote rol

Hoewel een osteopaat tijdens een lange opleiding wordt klaargestoomd voor de praktijk, speelt ervaring een grote rol. De oorzaak voor veelvoorkomende klachten zoals lage rugpijn en migraine kan Peter Overvoorde vaak vlot lokaliseren. Juist door de enorme ervaring die hij in de praktijk heeft opgedaan. Ook weet hij precies wanneer een cliënt beter naar een andere specialist kan worden doorverwezen.

Osteopathie is veilig

Het menselijk lichaam moet zich na een osteopathiebehandeling aanpassen en dat kan gepaard gaan met wat irritatie of prikkeling. Toch is een behandeling door Peter Overvoorde meestal mild. Zo mild, dat het zelfs geschikt is voor kinderen, baby’s en zwangere vrouwen.

Wilt u een afspraak maken met Osteopathie Peter Overvoorde? Op de contactpagina  vindt u alle informatie.

Osteopathie Peter Overvoorde