Osteopaat

Peter Overvoorde heeft als osteopaat al vele mensen van hun klachten afgeholpen. Daarbij gaat het niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen en baby’s. Omdat osteopathie in vele gevallen heilzaam blijkt te zijn wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Toch is het verstandig om daar van tevoren naar te informeren bij uw verzekeraar.

Een osteopaat onderzoekt uw hele lichaam

Bij hartproblemen heeft men allereerst vaak pijn op een andere plek, bijvoorbeeld in de arm. Hetzelfde gaat op voor rugpijn. Pijn in de rug wil niet per se zeggen dat uw rug behandeld moet worden. De oorzaak kan heel goed in één van uw organen liggen. Zelf zult u niet zo gauw dat verband leggen. Een osteopaat echter wel. Daarom zal hij uw gehele lichaam onderzoeken om de werkelijke oorzaak van uw klachten boven water te krijgen.

Osteopathie, ook voor baby’s en kleine kinderen

Volwassenen kunnen vrij goed aangeven wat hun klachten zijn. Na enig doorvragen krijgt men een nauwkeurige omschrijving van de onaangename gevoelens die ze ervaren. Van baby’s en kleine kinderen kan men dit onmogelijk verwachten. Toch kan een ervaren osteopaat na een deskundig onderzoek van het gehele lichaam van een kind of een baby vaak wel een goede diagnose stellen. Een osteopaat kan – onder andere – de volgende baby- en kinderklachten behandelen:

  • Abnormaal huilgedrag
  • Slikproblemen
  • Darmkrampjes en obstipatie

Of het nu om uzelf gaat of om uw kinderen, een consult door osteopaat Peter Overvoorde kan de eerste stap zijn naar de oplossing voor uw lichamelijke problemen. Gebruikmakend van het activeren van het zelfhelende vermogen van uw lichaam.

Osteopathie Peter Overvoorde